Nyt aloin ihan asiastatehen blogia päivittämään, kun oli facebookin kautta tullut pyyntö, että olis kiva tietää kuulumisia. Terveisiä vaan Tuulalle ja Annille Mukava kun ihmiset käy lukemassa näitä meikäläisen sepustuksia. Luulen ,että ainakin ruotsissa sukulaiset ovat tämän facebookin kautta löytäneet. Kaikkiahan tämä ei meistä kerro, vaan on enemmän keskittynyt näihin koirajuttuihin, joten vielä täytyy ulkomaanpuheluita joskus soitella

Meidän kujeet tänä vuonna on jäänyt vähän vähälle. Pakkasten takia on möllötettty paljolti sisällä ja kun on ulkona oltu niin kamera on ollut visusti sisällä. Jotenkin blogi ilman kuvia on vähän tylsä ja minä ainakin mieluusti seuraan juuri koirista otettuja kivoja kuvia. Tänään sitten otin kameran käväisin Oulunsalossa.

Lunta oli melkoisesti ja Ilonakaan ei mielellään lähtenyt jäniksiä narraamaan. Kovasti oli ristihuulet loikkineet metsässä ja kovasti sinne Ilonan teki mieli mennä.

Lumitöitä papan kans vähän tehtiin ja vahdittiin ettei nuohooja tipu katolta. Sattui niin kivasti, että tämä nuohooja sattui vielä olemaan "russeli-ihmisiä" ja kävi koiriensa kanssa metällä siinä meidän lähistöllä. Kovasti koirista puhuttiin ja luolahommista.

Tammikuussa käväistiin Kajaanissa ja sehän oli oikein onnistunut reissu. Velmu oli Pu3 ja sai Vara-Cacibin. No se vara jäi tietenki vähän kismittämään, mutta Ilona pelasti kyllä koko päivän. Ilona oli Pn2 ja sai Vara-Sertin. Se oikee meni sukulaistytölle kajaaniin. Tuomari oli oikein mukava ja osasi arvostaa Ilonan gasellimaista kauneutta.

Nivalassa ei sitten mennytkään ihan niin hyvin, ilona sai H ja oli taas brassi väritykseltään. Tämmöstä se näytteleminen on. Velmua en Nivalaan ilmoittanut ollenkaan kun ensin piti tuomarin olla toinen ja hän ei Velmusta ole koskaan oikein tykännyt.

Pinja esitti Ilonan ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä ja täytyy sanoa etten minä siihen koiraan enää koske jos vaan pinja lähtee matkaan, niin hienosti se meni. Kajaanissa Ilona teki kaikki mahdolliset konnuudet kehässä minun kanssa.

Seuraava koitos on Torniossa muutaman viikon päästä ja sinne on taas Velmukin ilmoitettu.

No, näyttelyistä mukavampiin asioihin. Tähän päivään ja talven riemuihin.

"Heitä pappa äkkiä se lumipallo!"

 Voiko sulosempaa otusta olla. Melkoinen" lelukoira"

"

"Ai puhutsä mulle?" Kuulo on vähän heikko vanhalla.

.

"Taidan piilottaa tuon nartun tonne hankeen."

"En muuten tule pois!"

Hyvää helmikuuta ja tulevaa Ystävänpäivää

-Kirsi-