Nyt on sitten juoksut sillä mallilla, että Ilona lähti papalle hoitoon viikoksi. Mikäpä sillä siellä, tuttu paikka ja mukava pappa. Oli se vähän osoittanut mieltään eikä ollut antanut papalle sisällä kiinni vaan juossut häntä suorana karkuun. Voihan se olla, että pappa ei tajunnut etteivät rinsessat ulkoile kylmällä ja pimeällä. Harmillista on kun Ilonaa ei voi pitää siellä irti. Se ei nimittäin usko ketään muuta kuin minua jos pupujussit tuoksuu nenään. Siinä kyllä rinsessan kruunut lentää vauhdissa kun pupujen kintereillä ollaan. Kalle oli sitä eilen huudellut metästä ja neitokainen ei ollut kuulevinaan. "Niinpä pukki kaalimaan vartija" Velmu lähti hakemaan kadonnutta lammasta kotiin. Siinä oli Kallekin pistänyt juoksuksi, kun tilanne oli jo sillä mallilla ettei lähikontakti ollut oikein suotavaa. Terveisiä vaan Marikalle Minnalta sain hyviä vinkkejä.

No, Karjasillalla asutaan. Koirat ovat kotiutuneet hyvin. Meillä ihmisillä on kaikki hukassa. Tälle blogille pitäis nyt sitten keksiä uusi nimi. Kaakkurin tytsyt ovat vaihtuneet kaupunkilaisneitoihin. Velmu lähettää haikeita terveisiä sinnepäin. Naapurin Sipelle, ihanaiselle nautserille, perhoskoiralle, yksisilmäiselle ajokoiralle 15v.( taitaa terveiset mennä jo kyllä yläkertaan) ja kaikille muille joiden nimet ja rodut eivät nyt tule mieleen.

Täällä karjasillalla ei näytä olevan niin paljon koiria kuin Kakkurissa tai sitten ne ulkoilevat omilla pihoillaan. Tässä naapurissa näkyy olevan sellainen vanhempi monirotuinen herrasmies. vartioi aina omaa pihaa kun ohi kävellään. Ilona kävi varastamassa siltä tervetuliaisiksi luun. Juoksi pitkin tietä häntä suorana karkuun ja meni autotallin taakse saalista piilottamaan

 Tokot jää Ilonalta väliin vielä ainakin tämän viikon. Minun pitää kuitenkin mennä hallille, kun on yksi ryhmä vedettävänä.

Tähänpä kuva meidän uudesta kodista Näyttääkö Savukoskisista tutulta?.

Ilona ja velmu saa kiihdyttettyä sataseen vaikka taloa ei olekaan lupa kiertää.

Velmu on sitä mieltä, että Illi teki nyt suuren erheen. Harmi kun kuva on hieman epätarkka taitaa joutua tän jälkeen roskikseen. Velmun ilme on kyllä niin hieno, että voishan tätä tietenkin koittaa rajailla.

Niin tää meikäläisen kuvausharrastus on kyllä muuton aikana jäänyt minimiin. Tuotosta on enemmän kesältä. Paljon tuli otettua kuvia ja harjoteltua. paljon tuli kyllä suoraan poistetavaakin materiaalia. Kikkailin säätöjen kanssa ohjekirjat kourassa ja opettelin. No, ne poistokuvat voi olla joskus hauskempia kun, oikeat ja onnistuneet. Ainakin ne täällä on saanut huomiota. Kiitos teille jotka viitsitte kommentoida. Niitä on kiva lukea.

Seuraava kuva on helmi. Tämä ei varmasti onnistu jos yrittää.

Suoraan Red Bull mainoksesta. Eli SIIVET.

Tähän loppuun sitten kuva herrasta joka tosiaankin sai tarpeeksi minun kameran kans heilumisesta. Meni pyykkikoriin piiloon ja antoi ymmärtää, että nyt riitti

Parsonin kokoinen kissa Oskari.

-Kirsi-