Nyt siis pitäis miettiä mitä viimevuonna tuli tehtyä. Enpä muista en Muutamat näyttelyt tuli käytyä ja Ilonan kanssa pentuset pyöräytettyä.  Ne pennut nyt lienee tärkeimmät ja niiden elämää tulee seurattua kyllä vastakin .Elokuisena helleyönä  niitä mailmaan odoteltiin ja aamulla sitten meidät palkittiin.  Terveisiä vaan Kaapo, Milou ja Redi. Unohtamatta tietenkään pikkuista "poikatyttö" Piiparista.

No tähän vuoteen sitten. Kuvat kyllä taitaa olla vielä viimevuotisia Savukoskelle lupasin kuvia Piiparisesta ja Kuusamoon kuvia Velmusta hienossa takissa, mutta niitä otan sitten tuonnenpana.  Velmulla on tähän vuodenaikaan oikein sopiva ja lämmin takki. Vähän piti tassukarvoja lyhentää, kun lumi meinaa paakkuuntua niihin ikävästi.  Tytöt valitettavasti joutuu pukemaan päällensä punaiset KusseKutta  takit, mutta ei se menoa yhtään hidasta, huippu löytö muuten Kalakaverista.

Ilonalla on nyt parastaikaa ensimmäinen juoksu pentujen jälkeen, ja huomenna Ilona sitten muuttaa Oulunsaloon pariksi viikoksi. Ikävähän sitä tietenkin tulee, mutta Ilona on siellä kuin kotonaan.. papan kanssa lenkkeilee.

Piiparisen kanssa mennään Ostyn pentukurssille tammikuun lopussa ja sitten pitäis vähän mietiskellä muutakin tekemistä. Jostain alkeistokosta ei varmasti olisi ainakaa mitään haittaa. Piiparinen kun tuppaa karkaamaan säännöllisesti kadulle ja juoksentelemaan pitkin Paimenpolkua. Meikäläinen sitten juoksee perässä aamutossuissa ja karjuu piiparinenperkelettä. No sehän auttaa, niinkuin jokainen varmaan tietää.

Kuvia sitten

Velmu

Ilona

Viimeisenä pikku Piiparinen "kuuloke" pystyssä.

Ja lopuksi äidinrakkautta...