Nyt ei enää tarvi jännittää.Ilonan ja Velmun testin tulokset tulivat. Ilona on terve ja Velmu kantaja.

Aamulla meille pölähti vinttiin uusi vuoralainen. Vuokrasopimus on määräaikainen ja loppuu maanantaina.  Neliöitä on tarpeeksi ja oma sisäänkäynti. Ikävää vuokralaisen kannalta on, että asunnon joutuu jakamaan kahden murkkuikäisen kanssa. Lisämausteen antaa myös yksi matelija. Matelijalle laitettiin verkko terraarion päälle ja kiinnitettiin terraario paremmin pöytään kiinni. Ihmetystä vuokralaisessa aiheutti rapina pieni kolina mikä matelijasta kuului. Jopa kilpparilla on suurempaa aivotoimintaa ja uutta vuokralaista piti tulla ihan lähemmin lasin takaa katsomaan. Tavallisesti terraariossa noustaan ylös lähempänä ruoka-aikaa Siis todiste siitä, että kilpikonnat ovat hyvin älykäitä ja uteliaita. Vuoralainen asettui mukavasti, toisen murkun sängylle ja todenäkoisesti tulee viihtymään siinä yötkin

Kuka muuten tunnistaa? Vinkkinä voisin kertoa, että luonnetta ja ulkonäköä löytyy.

Tämän söpön tyttösen kanssa  toivotamme onnea ja menestystä pääkaupunkiin!

Onnea myös muille sinne menijöille tasapuolisesti. Jännityksellä odotamme tuloksia. Nyt alkaa Velmun trimmaaminen. Karva on mukavasti kasvanut ja tarkoitus on suunnata Kajaaniin vuonna 2010.

Olen ilmoittanut Kajaaniin molemmat koirat, mutta nähtäväksi jää lähteekö kumpikin mukaan. Siellä on vaan niin ahdasta ja hankala liikkua kahden kanssa. Jos ottasin vaan Ilonan? No, pitää miettiä.

Velmu näköjään katsoo "unikaverin" kanssa dvd:tä. No, parsonithan on tunnetusti älykkäitä

Piti vielä käydä lisäämässä, että hienot nuo parsonin vihreet silmät.

-Kirsi-